Immunerősítő terv

Győri gyermekorvosunk elmondta, hogy melyek a leggyakrabban keresett megoldások ősszel az immunrendszer felkészítésére, erősítésére a megfázásos, járványokkal teli téli időszakra. Arról is beszélgettünk, hogy miért is fontos egy, az immunerősítést megcélzó terv összeállítása a tél közeledtével. Különböző eljárásokat javasolt győri gyermekorvos szakértőnk. Ezek közül most a homeopátiás módszerekre, illetve a vitaminok bevitelének fontosságára fogjuk felhívni a figyelmet.

Az C és a D vitaminok, és a különböző teák mellett egy könnyedén követhető homeopátiás módszert szeretnénk közreadni, győri gyermekorvosunk ajánlásával. Ezeket a készítményeket az egész család szedheti, nincs életkori szabályozás, vagy eltérés az adagokban.
Az Oscillococcinumnál heti 1 tubus bevitele a javasolt mennyiség vírusos, influenzás időszakban. Az Oscillococcinum akkor ér a legtöbbet, ha a kezdeti tünetektől (borzongás, izomfájdalom, tüsszögés) elkezdjük szedni. Az Echinacea alapanyagából készített homeopátiás szer alacsony potenciája és a Thymuline, immunerősítő hatást fejtenek ki. A tymuline, vagy máshogyan nevezve tímusz faktor hormon a csecsemőmirigyben keletkezik, és szerepet játszik a sejtek immunitásában, a T sejtek különválásában, illetve a T sejtek és a természetes ölősejtek, amely sejtek elpusztítják többek között a vírussal fertőzött, vagy tumoros sejteket is, működésében. Ezen oknál fogva kiemelt feladatot képvisel a természetes védekezés folyamatában. A Thymuline szabályozó hatását sokrétűen lehet használni, közepes potenciában.

 

Hétfő

Echinacea, 1x5

Echinacea, 1x5

Kedd

Echinacea, 1x5

Echinacea, 1x5

Szerda

Echinacea, 1x5

Echinacea, 1x5

Csütörtök

Echinacea, 1x5

Echinacea, 1x5

Péntek

Echinacea, 1x5

Echinacea, 1x5

Szombat

Thymuline 1x5

-

Vasárnap

Thymuline 1x5

-