Mit kell tudnod a zsírleszívásról?

 





A zsírleszívás könnyű módja a gyors alakváltásnak. Eltávolítják a felesleges zsírpárnákat, megszabadulva a örök megkülönböztető, kibírhatatlan plusz kilóktól. Általában a has és fenék részt választják, de gyakori még a kar és a térdi rész is. min

 

Az első lépés a konzultáció. Az időpontkérés után a plasztikai sebésszel meg kell beszélni a zsírleszívás részleteit. Egy általános vizsgálat következik, valamint fény derül arra is , hogy esetleg más korrekciókra sor kell-e, hogy kerüljön.

 

A felkészülés során egy általános vizsgálatsort végeznek. Laborvizsgálatok, EKG, röntgen. A zsírleszívás előtti napokban javasolt a bő folyadékfogyasztás és a vitaminok szedése. Tilos a műtét előtti napon aszpirint és gyógynövényes kivonatokat bevenni.

 

A javítandó testtájon a sebész a kis bemetszések helyét megjelöli. A bemetszéseken egy kis csövet bevezetve vákuum segítségével fellazítja a zsírszövetet, majd eltávolítja azt. Általában a beavatkozás altatásban történik, időtartama pedig 1-1,5 óra.

 

A zsírleszívás után egy éjszakát megfigyelésen kell eltölteni a kórházban. Másnap a doktor egy vízálló kötést helyez fel, ami megkönnyíti a zuhanyzást. Előfordulnak duzzanatok és véraláfutások, de ezek maximum két hét alatt eltűnnek. 8 hétig egy speciális szorító ruhát kell hordani. A mélyvénás trombózis és tüdőembólia elkerülésére vérhígító injekciót kell alkalmazni és szorítóharisnyát kell viselni. Az első pár napban jelentkezhet szédülés, gyengeség. A vérzés miatti vashiány kezelésére vasat kell szedni. 3 hét után már nehezebb mozgást is lehet véezni, és nyirokmasszázsra is ajánlott járni. Folyamatos kontrollvizsgálatokra kell járni. A szép hegesedés érdekében ajánlott krémek használata. A napozást és szoláriumozást 2 hónapig kerülni kell.

 

Az eredmény azonnal látható, de hangsúlyozni kell, hogy nem testsúlycsökkentő, hanem alakformáló kezelés. Tehát nem a mérlegen lesz változás, hanem a ruhaméreten. A teste újra feszes lesz és karcsú!